#mesenaattimaalaus

Mesenaattimaalauksen idea on, että myyn aika ajoin teoksia joulupukkimaisin hinnoin kattaakseni taiteilijaelämän kuluja (työhuonevuokra, materiaalit, työvälineet ja -koneet, matkat, aputyövoima, kuljetuskulut, galleriavuokrat…) Ostamalla mesenaattimaalaus-sivulta teoksen tuet työskentelyäni ja saat ihka-aidon taideteoksen höpöhöpöhintaan. Sivulla on kaksi kuvagalleriaa: Ensimmäinen on Mesenaattien kevät 2023 ja toinen vanhemmista teoksista koostuva. Molempiin lisäilen kuvia pikkuhiljaa. Saatan myös poistaa työn myynnistä mielivaltaisesti, joten ole kärppänä, jos jokin kiinnostaa!

Kun haluat työn omaksesi, laita sähköpostia osoitteeseen aaronhermunen(at)gmail.com. Kerro työn nimi, oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumero. Lähetän sinulle laskun, jonka voi maksaa esimerkiksi MobilePayn kautta. Kun suoritus näkyy tililläni postitan työn. Lähetän teoksen kirjepostina. Yli 24cm leveät, >2,5 cm paksut tai painavat lähtevät pakettina, kerro mihin toimipisteeseen tahdot lähetyksen. Kirje saapuu perille yleensä muutamassa postipäivässä. Hinnat sisältävät 10% alv. Kaikki työt ovat aitoja, alkuperäiskappaleita. Vanhemmissa töissä suluissa oleva hinta on ns. galleriahinta. Artisti maksaa postikulut. Huomaathan, että värit ja valöörit saattavat hieman poiketa kuvasta.

Käytän teoksissa mm. happovapaata paperia (vaikuttaa kellastumiseen) ja ammattitasoisia värejä (pigmentin valonkestävyys), jotta työ kestäisi aikaa. Ongelmatilanteissa tai jos jokin mietityttää kannattaa ottaa minuun yhteyttä; asiakkaan tyytyväisyys on minulle tärkeää ja osa ammattiylpeyttä.

Kannattaa laittaa Instagramissa seurantaan #mesenaattimaalaus.

Kuvateksti näkyy/poistuu kun näpäyttää kuvaa.

Voit tutustua tuotantooni vaikkapa:

Kuvataitelijamatrikkeli

Taiko

Taidelainaamo, Helsingin Taiteilijaseura

Taidelainaamo, Turun Taiteilijaseura (ei vapaita teoksia)

Mesenaattien kevät 2023

Vanhoja teoksia: